La Ruta del Tomàquet: Tastet de tomàquets al Mercat de Pagès de Sant Boi

Tenim el gust de convidar-us un tastet de tomàquets al Mercat de Pagès de Sant Boi de Llobregat, el divendres 11 juliol 2014, entre 17h i 19h, a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi.

Es comptarà amb la presència de pagesos del Baix Llobregat que ens permetran provar la riquísima diversitat del tomàquet català. Tindrem varietats com la Cor de Bou, la Rosa de Berna, Negra de Crimea, Tomàquet-Pebrot, Cherry Pera, Cherry Zebrat i d’altres.

També es presentarà breument l’estudi que vam fer per l’ODG, GRAIN i la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas: “La Ruta del Tomàquet. Eines de reflexió cap a una nova cultura del consum urbà“, hi haurà un taller de infantil de plantació de tomaqueres, i la Biblioteca Jordi Rubió serà present amb el projecte “De L’hort a la Biblioteca”.  I tindrem informació també sobre la riquesa agrícola, històrica i ecològica del nostre Delta del Llobregat. Finalment, hi haurà un sorteig d’una visita a una finca de conreu de tomàquets i d’un apat de cuina de tomàquet per a dues persones. Tot allò al costat del Mercat de Pagès de Sant Boi (Rambla Rafael Casanova).

Us hi esperem!

 

Flyer_Mercat

mercat

 

 

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Bitácora Cal Notari. Guarda el enlace permanente.